Ubijen muškarac kod Vladičinog Hana

Izvor: JužneVesti.com, 23.Jul.2017, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen muškarac kod Vladičinog Hana

U selu Žitorađe kod Vladičinog Hana jutros je pronađen leš muškarca ispred Tehničkog pregleda. 

Dragan Stamenković, portparol vranjske policije, kaže da je telo vlasnika tehničkog pregleda 47-godišnjeg P. P. pronađeno oko 8:20.

On je pronađen u lokvi krvi ispred svog tehničkog pregleda i osnovano se sumnja da je reč o ubistvu, ali je istraga u toku - kaže Stamenković.

Kako nezvanično saznajemo, P. P. je poznati biznismen iz Surdulice.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac pronađen mrtav kod Vladičinog Hana

Izvor: RTS, 23.Jul.2017

. Pronađeno telo Predraga P. ispred Tehinčkog pregleda u selu Žitorađe kod Vladičnig Hana, potvrđeno je RTS-u. Na telu otkrivena prostrelna rana a obdukcija će utvrditi da li je reč o ubistvu ili samoubistvu.

Nastavak na RTS...

UBISTVO KOD VLADIČINOG HANA: U lokvi krvi pronađeno telo muškarca

Izvor: Večernje novosti, 23.Jul.2017

Beživotno telo Predraga Perića pronađeno u nedelju ujutru u selu Žitorađe kod Vladičinog Hana NIŠ – U selu Žitorađe kod Vladičinog Hana jutros je 8 časova i 20 minuta u lokvi krvi pronađeno beživotno telo Predraga Perića (47) iz Surdulice, kaže portparol Policijske...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.