U udesu kod Naisa povređene tri osobe

Izvor: JužneVesti.com, 13.Maj.2021, 21:59

U udesu kod "Naisa" povređene tri osobe

Na auto-putu Niš-Beograd, kod nekadašnje naplatne rampe "Nais", oko 19:20 sudarila su dva automobila, a kako kažu u policiji, u udesu je povređene tri osobe. Povređeni su prebačeni u bolnicu, a iz Univerzitetskog kliničkog centra navode da je dijagnostika u toku.

Kako navode iz policije, sudarili su se "škoda" aranđelovačkih registarskih oznaka koju je vozio 47-godišnji Nišlija i "seat" leskovačkih tablica za čijim se volanom nalazio 42-godišnjak.

U nezgodi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su povređeni vozači i "seata" i "škode", kao i putnik iz "seata", oni su sa povredama prebačeni u Urgentni centar - navode iz policije.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra potvrđuju da su povređeni zbrinuti, te da je dijagnostika u toku.

Na auto-putu je, kažu u policiji, u toku naizmenično puštanje vozila, pa je saobraćaj na deonici gde se udes dogodio usporen. Uzrok nezgode se utvrđuje, a o događaju je obavešteno Osnovno tužilašvo u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.