U tuči dve žene, ujeden muškarac

Izvor: juGmedia, 19.Maj.2015, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U tuči dve žene, ujeden muškarac

NIŠ – Tuča dve sredovečne žene u selu nadomak Niš završila se time što je jedna od učesnica ovog okršaja ujela za šaku supruga suparnice, potvrdili su u niškoj Hitnoj pomoći.

U Hitnoj pomoći nisu želeli da otkriju identitet povređenog, kao ni selo u kome se tuča odigrala, ali ističu da se sve dešavalo juče oko podneva.

„Oko 15 časova muškarac srednjih godina nam se obratio za pomoć zbog ujeda koji je zaradio pokušavajući da razdvoji suprugu i ženu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << sa kojom se sukobila. Njegova povreda je kompletno sanirana u Hitnoj pomoći“, rečeno je agenciji Beta u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Policijska uprava u Nišu još nije izdala zvanično saopštenje povodom ovog incidenta.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.