U pirotskoj Bolnici sedmoro pacijenata preminulo od kovida

Izvor: JužneVesti.com, 26.Okt.2021, 19:13

U pirotskoj Bolnici sedmoro pacijenata preminulo od kovida

Sedmoro pacijenta pirotske Bolnice, koji su se u toj zdravstvenoj ustanovi lečili od kovida preminulo je, pa je tamo trenutno hospitalizovano 48 osoba. Na kovid je, saopštavaju iz Zavoda za javno zdravlje, pozitivno još 147 osoba iz Pirotskog okruga.

Šestoro preminulih je iz Pirota i jedan je iz Dimitrovgrada, kažu u Zavodu, a u bolnici se leči najviše Piroćanaca (33). Od ukupnog broja preminulih, prema zvaničnim podacima, 4 je nevakcinisanih, a 3 vakcinisanih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
U pirotskoj Bolnici je hospitalizovano i šest Dimitrovgrađana, pet Babušničana, tri Belopalančanina i jedan pacijent koji je iz Beograda.

Juče je u kovid ambulanti u Pirotu obavljeno 355 pregleda od kojih je 91 prvi i 264 kontrolni, dok je u kovid ambulanti za decu obavljeno 126 pregleda - saopštavaju iz Zavoda.

Od 147 novozaraženih 109 je iz Pirota, 10 iz Dimitrovgrada, 11 iz Babušnice i 12 iz Bele Palanke.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Pirotskom okrugu još 147 pozitivnih osoba na virus korona, sedam osoba preminulo

Izvor: Danas, 27.Okt.2021, 10:14

Virus korona potvrđen je kod još 147 osoba iz Pirotskog okruga od kojih je 109 iz Pirota, 10 iz Dimitrovgrada, 11 iz Babušnice i 12 iz Bele Palanke, saopštio je Zavod za javno zdravlje Pirot.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.