Izvor: JUGpress.com, 23.Jan.2021, 19:05

U leskovačkoj Kovid bolnici preminula dva pacijenta

LESKOVAC

U leskovačkoj kovid bolnici preminula su dva pacijenta stara 72 i 55 godina. Jedan je pacijent otpušten, a primljeno je 9, te je broj hospitalizovanih 73. Na kisoeniku ih je 58, a an arespiratoru 4. Sa teritorije Leskovca je 45 osoba, Vlasotinca 13, Lebana 8, Bojnika 3, Vranja i Crne Trave 2.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Blagi porast broja hospitalizovanih

Izvor: JUGpress.com, 24.Jan.2021, 18:46

LESKOVAC..U kovid bolnici za 24 časa primljeno je devet,a otpušten jedan pacijent, takao da je sada broj hospitalizovanih 79...Preminula sa dva pacijenta starosti 84 i 63 godine...Pozitivnih je 42, negativnih 23...Na kiseoniku se nalazi 63, na respiratoru 2...Sa teritorije Leskovca je 49 osoba, Vlasotinca...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.