Izvor: JUGpress.com, 23.Sep.2020, 20:16

U četvrtak i petak neće raditi Laboratorija vranjske bolnice

VRANJE

Laboratorija Opšte bolnice Zdravstvenog centra u Vranju neće raditi, 24. i 25. septembra, usled preseljenja aparata zbog početka najavljene rekonstrukcije objekata u okviru projekta „Rekonstrukcija Opšte bolnice Zdravstevnog centra Vranje“.

Sve biohemijske analize biće rađene u laboratoriji Doma zdravlja, gde će pacijenti moći da se javljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << od 7 sati ujutro. Sve ostale laboratorijske analize moći će da se rade u preseljenim prostorijama laboratorije Opšte bolnice od ponedeljka, 28. septembra.

Iz Zdrastvenog centra u Vranju apeluju na pacijente da sve analize koje nisu hitne odlože za ponedeljak, zato što u laboratoriji Doma zdravlja ne postoje tehničke mogućnosti da se rade hormoni i tumorski markeri.

Ambulantni rad laboratorije Opšte bolnice odvijaće se u prizemlju Internog odeljenja, na suprotnoj strani od sadašnje laboratorije, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove u Vranju.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.