Izvor: JUGpress.com, 06.Jun.2020, 19:59

U Vranju otvoren Salon knjiga

VRANJE

Prva kulturna manifestacija koja je u Vranju organizovana nakon ukidanja vanrednog stanja je Salon knjiga koji po tradiciji već godinama organizuje Narodni univerzitet u Vranju.

Salon je otvoren na šetalištu u centru grada i ima samo dva štanda sa knjigama na kojima ima dovoljan broj zanimljivih i aktuelnih naslova značajanijih izdavačkih kuća iz Srbije, kažu u Narodnom uniuverzitetu koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << oragnizator ovog kulturnog događaja.

„Ovo je prateća aktivnost u obeležavanju gradske slave. Polako se nakon stišavanja epidemije vraćamo i normalnom kulturnom životu.

Na štandovima ima sasvim dovoljno atraktivnih naslova da naši sugrađani pronađu ponešto za sebe, neke zanimljive knjige u kojima će moći da uživaju u narednom periodu“, rekla je gradska većnica Zorica Jović.

Izložena su dela vodećih izdavača u zemlji kao što su Laguna, Vulkan, Mali princ, Kreativni centar.

Salon knjiga, koji godinama okuplja veliki broj ljubitelja pisane reči, u Vranju će biti otvoren do 15. juna.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

POVODOM GRADSKE SLAVE: U centru Vranja otvoren Salon knjiga

Izvor: Kurir, 06.Jun.2020

U Vranju je na šetalištu u centru grada otvoren Salon knjiga.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.