U Surdulici oslabljeni Radnik dočekuje Mačvu

Izvor: JužneVesti.com, 02.Mar.2018, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Surdulici oslabljeni Radnik dočekuje Mačvu

Težak i neizvestan meč, bar kako kaže trener Simo Krunić, očekuje fudbalere Radnika u subotu, 3. marta na Gradskom stadionu u Surdulici. U odličnoj formi je trenutno novajlija u Superligi Mačva, ali domaći sastav najavljuje borbu do poslednjeg minuta.

Samo 2 boda razlike je između dva tima na tabeli - Radnik je deseti na tabeli Superlige, zahvaljujući 7 pobeda i 6 remija, dok su Šapčani na 12. mestu sa istim brojem pobeda, ali i dva poraza više.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Ipak, Mačva je u odličnoj formi, pa je u poslednjih 5 kola samo jednom izgubila. To posebno dobija na značaju, kada se uzme u obzir da je pobedila Spartak, nerešeno odigrala sa Vojvodinom i Voždovcem, a od Čukaričkog izgubila, mada je pružila dobru partiju.

Nekolicina prvotimaca Radnika neće nastupiti, što zbog povreda, što zbog kartona, ali trener Simo Krunić kaže da ima dovoljno kvalitetnih igrača, koji mogu odgovoriti na izazov bez obzira na to ko nedostaje.

Pokazalo je ovo prvenstvo da su neizvesne sve utakmice. Pogotovu mi teško pobeđujemo kući, nismo ni zadnju utakmicu pobedili. Imamo taj problem domaćeg terena, gde smo puno više bodova doneli sa strane. Imamo priliku protiv Mačve da to popravimo, mada će biti jako teško, jer oni imaju odličnu ekipu - priča Krunić.

Uprkos svemu tome, Krunić priželjkuje da sva tri boda ostanu u Surdulici i kaže da će se za to boriti do poslednjeg minuta.

Ulaznice će moći da se kupe u petak i subotu na blagajni u centru grada od 10 do 14 sati, a na dan odigravanja utakmice prodavaće se i na blagajni stadiona i to od 13 sati do početka utakmice. Cene su 100 dinara za zapadnu i 200 za istočnu tribinu.

Inače, Gradski stadion u Surdulici je i dalje pod snegom, ali navijači kluba pomažu u čišćenju. Utakmica počinje u 15 sati.

Navijači @FKRadnik pomažu u čišćenju snega sa terena na stadionu u Surdulici

Utakmica #Radnik - @FKMacvaOfficial igra se u subotu, 3. marta od 15 sati#Surdulica #fudbal

Foto: @FKRadnik pic.twitter.com/iQqkVWNlv0

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Navijači čiste sneg sa stadiona pred sutrašnju utakmicu

Izvor: juGmedia, 02.Mar.2018

U 25. kolu Super lige Srbije, surdulički superligaš “Radnik” dočekuje u subotu fudbalere “Mačve” iz Šapca, a simpatizeri i prijatelji kluba uveliko čiste sneg sa stadiona i obavljaju pripreme kako bi se ovaj meč odigrao u regularnim uslovima...Utakmica između Radnika i FK Mačve odigraće...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.