Izvor: JUGpress.com, 05.Maj.2023, 16:38

U Nišu juče nastave nije bilo u 54 škole

  NIŠ

U Nišavskom, Pirotskom i Topličkom okrugu juče nastava, odlukom sindikata u prosveti, nije održana u  60  od 118 škola, dok je nastava delimično održana u 34 škole a 24 škole su radile po ustaljenom planu i programu, saznajemo od načelnika Školske uprave u Nišu Predraga Nešovića.

                 „Kada se radi samo u Nišu od 54 škole nastava nije održana u  30, delimično je držana nastava u 17, a 7 škola  radilo normalno“, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << dodao je Nešović.                   Inače sindikati u prosveti su na ovaj način iskazali protest zbog događaja u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu. (kraj) VP/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.