U Niš stiže TSC, Gaćinović priželjkuje dobar rezultat

Izvor: JužneVesti.com, 06.Mar.2021, 20:37

U Niš stiže TSC, Gaćinović priželjkuje dobar rezultat

Nakon poraza i od Proletera, fudbaleri Radničkog novu šansu za trijumf imaće u nedelju 7. marta od 15 sati, kada će u okviru 26. kola Linglong Superlige dočekati ekipu TSC-a iz Bačke Topole. Trener Radničkog Vladimir Gaćinović očekuje težak susret, ali i dobar rezultat svog tima.

Samo jedna pobeda uz četiri poraza i jedan remi nikako nisu rezultat koji je bilo ko sa "Čaira" mogao i da pretpostavi na startu drugog dela sezone, pa će u utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa TSC-om pobeda biti gotovo moranje. Ekipa iz Niša ima veliki problem sa realizacijom napada, što pokazuje i podatak da su u šest utakmica mreže rivala tresli samo 5 puta. Odigrao je Radnički dobar meč protiv Proletera u prošlom kolu, ali je opet rezultat izostao.

Duel u Nišu može poneti epitet jednog od dva derbija kola, ali ni gosti iz Bačke Topole ne blistaju ove sezone za razliku od prošle, pa nas verovatno očekuje prava prvenstvena utakmica u kojoj će igra ostati u drugom planu, a jedino što će se pamtiti je rezultat. Fudbaleri TSC-a u Niš dolaze posle poraza od Crvene zvezde rezulatom 3:1, i sem ta tri primljena gola,oni u prolećnom delu nisu primili niti jedan gol.

Dodatni motiv fudbalerima Radničkog biće i to što bi pobedom na ovom meču prišli ekipi TSC-a na samo jedan bod razlike, pošto u ovaj meč gosti ulaze sa 7. mesta i sa 38 osvojenih bodova, dok je tim sa Čaira pre ovog susreta na 9. poziciji sa 34 osvojena boda.

Nišlije su u međusobnim duelima slavili već dva puta zaredom, a upravo su u Senti, gde TSC igra svoje utakmice kao domaćin, možda pružili i najbolju partiju i pobedili rezultatom 3:1.

Šef struke Radničkog Vladimir Gaćinović nije najbolje započeo mandat na klupi Nišlija, a inače svog protivnika dobro poznaje već od ranije dok je sedeo na klupi Spartaka.

TSC ima možda i najbolje uslove za rad u Srbiji. Dok sam bio u Spartaku često smo igrali kontrolne utakmice, pa sam se uverio u sav potencijal tog kluba. TSC igra moderan fudbal, amoj kolega Krstajić radi izuzetno dobar posao i moraćemo da budemo na maksimumu. Očekujem da ofanzivno ponovimo partiju iz Novog Sada gde smo apsolutno nadigrali Proleter, ali smo uz naše greške u odbrani i nedostatak sreće otišli u poraz. Uradili smo analizu i znamo šta nam je činiti- rekao je Gaćinović.

Dodatni problem treneru Nišlija predstavljaju povrede bekova.

Levi bek Stanković je protiv Spartaka zadobio povredu i nije još spreman, dok je Aksentjević u Novom Sadu dobio udarac. Trenirao je smanjenim intezitetom ovih dana, a naša medicinska služba čini da on bude spreman za nedelju. Ostali su svi zdravi i konkurisaće za sastav- zaključio je Gaćinović.

Utakmica na stadionu "Čair" igra su nedelju 7. marta od 15 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

"Moj kolega Krstajić radi izuzetno dobar posao"

Izvor: B92, 07.Mar.2021, 12:47

Niški Radnički u okviru 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a...Šef stručnog štaba domaćeg tima Vladimir Gaćinović ističe da ekipa TSC-a igra moderan fudbal i da njegov kolega Krstajić radi izuzetno dobar posao, pa je za dobar...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.