U Medveđi u toku javni radovi

Izvor: JUGpress.com, 28.Sep.2018, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Medveđi u toku javni radovi

MEDVEĐA

Četrdeset četiri osobe su angažovane u sprovođedju javnih radova u opštini Medveđa .

Ugovori su potpisani pre dve nedelje a nezaposlene osobe sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje su angažovane u Javno komunalnom preduzeću„Obnove“, Rehabilitacionom centru u Sijarinskoj banji  i u Domu zdravlja.

Ukupna vrednost ovih radova je šest miliona dinara , po pola su obezbedili Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) i opština Medveđa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
U JKP “Obnova”  je angažovano 18 osoba na poslovima čišćenja deponija, puteva, grobalja i uređenja javnih površina, u Domu zdravlja u Medveđi 14 radnika na održavanju i zaštiti životne sredine, čišćenju kruga, ordincija i otklanjanja komunalnog otpada a u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju u Sijarinskoj Banji 12 radnika na čišćenju i održavanju banjske reke, parkovskih površina i sanaciji zaštitinog pojasa termomineralnih izvora.

U „Obnovi“ će radnici biti angažovani na tri meseca a u Banji i Doma zdravlja na četiri meseca.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.