U Leskovcu ponovo pljačka zlatare

Izvor: juGmedia, 30.Jul.2013, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Leskovcu ponovo pljačka zlatare

LESKOVAC – Nepoznati maskirani napadač je uz pretnju pištoljem opljačkao večeras zlataru u Ulici Južnomoravskih brigada u centru Leskovcu, potvrdila je portparol Policijske uprave Sonja Drašković.

Napadač je, prema navodima Draškovićeve, opljačkao zlataru oko 19 sati i imao je dva pomagača koja su ga čekala ispred radnje. Prema nezvaničnim informacijama, ukradeno je 600 grama raznog nakita.

Potraga za lopovima je u toku.

U poslednjih mesec dana ovo je treća pljačka zlatara u Leskovcu, a plačkaši iz prethodne dve pljačke su pronađeni u uhapšeni.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Treća pljačka zlatare u Leskovcu

Izvor: OkRadio.rs, 30.Jul.2013

Maskirani napadač uz pretnju pištoljem opljačkao je zlataru u centru Leskovca u ponedeljak oko 19 sati. Napadač je udarcem onesvestio radnicu. Nakon toga iz zlatare je ukradeno 700 grama zlata, 3.000 dinara iz kase i 100 evra iz novčanika radnice, saopštila je leskovačka policija.    Portparolka...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.