Izvor: JUGpress.com, 14.Avg.2020, 09:24

U Galeriji Art55 izložba Dragane Dragutinović

     NIŠ

    U Galeriji Art55 otvorena je izložba umetnice iz Pirota  Dragane Dragutinović pod nazivom ,, Ne možeš mi ništa” .Otvaranja nije bilo zbog epidemiološke situacije. Izložba se može pogledati od 13 -23. avgusta.

                    Dragana Dragutinović (1974). Diplomirala u klasi profesora Jovana Sivačkog 2004. godine na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu. Doktorski umetnički projekat Zazidane, rimejk-ambijentalna instalacija >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pod mentorstvom profesora Milete Prodanovića odbranila 2016. na istom fakultetu. Dobitnica nagrade Rista i Beta Vukanović, slikari 2003. godine i nagrade VI majske izložbe Galerije Čedomir Кrstić u Pirotu. Radi u zvanju profesora strukovnih studija u Visokoj školi u Pirotu. Autor i koautor stručnih tekstova iz oblasti likovnih umetnosti, likovnog vaspitanja i obrazovanja, kao i likovnih radionica i projekata u domenu likovne pedagogije.

Do sada je ostvarila petnaest samostalnih i izlagala na većem broju kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Jedan od osnivača i predsednica Udruženja likovnih i primenjenih umetnika Nova art scena.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Izložba radova pirotske umetnice u niškoj galeriji "Art 55"

Izvor: JužneVesti.com, 14.Avg.2020

Radove umetnice Dragane Dragutinović pod nazivom "Ne možeš mi ništa" zainteresovani u galeriji "Art 55" u Nišu mogu pogledati do 23. avgusta.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.