U Gadžinom Hanu članovi DSS postali naprednjaci

Izvor: JužneVesti.com, 06.Nov.2018, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Gadžinom Hanu članovi DSS postali naprednjaci

Više od 300 članova Demokratske stranke Srbije u Gadžinom Hanu prešlo je u Srpsku naprednu stanku. Kako kaže prvi čovek naprednjaka u ovoj opštini Goran Stojiljković, SNS-u su pristupili svi članovi zajedno sa rukovodstvom DSS-a.

Stojiljković je posle ovog pojačanja najavio stvaranje mesnih odbora i jačanje partijske infrastrukture u Gadžinom Hanu. Dodaje da će to biti zapravo pripreme za >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sledeće izbore, ali i da je ovako odlučeno zbog najave predsednika Srbije Aleksandrav Vučića da će u opštinu dovesti investitora.

Sa ciljem pripreme stranke za sledeće izbore i sprovođenje politike SNS i Aleksandra Vučića. Na poslednjem skupu sa predsednicima opština, Vučić je obećao otvaranje jedne fabrike sa 150 radnih mesta što je veoma značajno i bitno za razvoj opštine i za ostanak mladih ljudi gore - rekao je Stojiljković.

Inače, DSS je u Skupštini Gadžinog Hana do danas imao četiri odbornika, dva člana u Opštinskom veću, a dosadašnji predsenik Opštinskog odbora ove stranke Dragan Mijalković je na funkciji pomoćnika predsednika Opštine.

Rukovodstvo i svi članovi Opštinskog odbora Demokratske stranke Srbije u Gadžinom Hanu pristupili su Srpskoj naprednoj stranci. pic.twitter.com/obtdA74LXc

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

300 članova DSS iz Gadžinog Hana prešlo u SNS

Izvor: B92, 06.Nov.2018

Gadžin Han -- Više od 300 članova Demokratske stranke Srbije u Gadžinom Hanu prešlo je u Srpsku naprednu stanku, pišu "Južne vesti"...Kako kaže prvi čovek naprednjaka u ovoj opštini Goran Stojiljković, SNS-u su pristupili svi članovi zajedno sa rukovodstvom DSS-a...Stojiljković je posle...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.