Treći novembar 2013. - pucanj u srce Srbiji (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 03.Nov.2019, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći novembar 2013. - pucanj u srce Srbiji (VIDEO)

Treći novembar 2013. godine. Dan kada je vlast u Srbiji svojoj državi, istoriji, zakonu, precima, veri i nasleđu pucala u srce.


   
Protesti protiv šiptarskih izbora na severu KiM    





Svi narodi imaju istoriju koju neguju i grade je. A ona je vreme sačinjeno od dana. Od tih dana najviše je onih koji su obični, mnogo onih za pamćenje, malo je onih koje slave i sa >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << ponosom ih se sećaju ali je, u srpskoj istoriji, najmanje onih kojih će se stideti svi rođeni posle njega. Takav je današnji datum koji nas seća na 3. novembar 2013. godine.

Tog dana, predstavnici srpske vlasti iz Beograda, izvršili su jedinstveni udar na sopstvenu državu, njene zakonu, nasleđe i Ustav i uredili da ona potpadne pod kontrolu drugog naroda, koji niti je zaslužuje niti je ikada to mogao. 

Kompletna srpska vlast tog trenutka, zajedno sa službama bezbednosti, vojskom, Žandarmerijom, policijom i najvećim delom naroda koji je svojim ćutanjem pomogao da se veleizdaja desi - zgazili su i izneverili zavete predaka i krv praotaca.
I zapamti, čedo moje, krv i krv čini narod. Krv je vječna. Krv novorođenog djeteta stara je hiljade godina. (iz knjige „Zaveštanje Stefana Nemanje”, pisca Mileta Medića)


POGLEDAJTE VIDEO:


To se nije desilo zbog slabosti već želje za ličnim materijalnim blagom ovoga sveta. A taj svet stajao je ujednjinjen u krivotvorenju, nakon vojne agresije i u ovoj - pravnoj. Ujedinjene nacije, OEBS, EU, Euleks, mediji i političari koordinirano su kontrolisali i upravljali akcijama kako bi vešto navukli lažnu masku uspeha na izbore šiptarske zajednice na Kosovu i Metohiji tretirajući ih kao tobož nekakve "državne".U priči to sve zvuči fantastično ali Božijom voljom ove događaje zabeležile su i kamere.



Dokumentarni film „Bojkot naroda“ o događajima 3. novembra u Kosovskoj Mitrovici.

POGLEDAJTE VIDEO:


Najsramniji od svih su oni Srbi sa Kosova i Metohije koji su u toj izdaji uzeli učešće i prividno joj dali najjači legitimitet. Njihova imena postada su ružne i sramotne reči kakve ne priliči izgovarati.

U svemu tome dobro je što smo ipak bili rođeni i učestvovali boreći se aktivno protiv veleizdaje zarad interesa Zapada za rudna blaga do kojih će doći kopajući kroz zemlju natopljenu srpskom, osveštanom krvlju. Mi znamo da u tome nismo i niti ćemo učestvovati i zato sram ne može da prekrije ni naša imena ni naše potomke. U obe od ovih grupa po neko će se prepoznati. Za mnoge je kasno da to sada promene. A oni koji su izabrali čast i čuvanje zaveta neće ni želeti to da menjaju. Doći će vreme kada će se, kao sa Brankovićem, i ovim imenima krčmiti ljudske prilike na čast i na sramotu. 

Obuzeti aktuelnim brigama, Srbi nisu mogli da razmišljaju o svim aspektima separatističkih izbora a naročito ne o sasvim mogućem razlogu da se datum održavanja tih kvazi-izbora, kako to mračni umovi sa Zapada vole da projektuju, poklopio sa stogodišnjicom veličanstvenog i junačkog oslobođenja  carskog grada Prizrena i cele Metohije, odnosno u konačnom smislu, Stare Srbije a kako su je nazivali u ono vreme - Prave Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:
Na današnji dan, pre 107. godina, oslobođen je carski grad Prizren i cela Metohija - KM NovinePored carskog grada Prizrena, srpska vojska je oslobodila i prizrenski i rusenički podgor.

A Srbija je preživela sve ale i nemani. I ove će. Koliko god gladne bile, premale su njihove čeljusti i kandže do bi doprle do suštine srpskog nacionalnog bića a toliko su puta pokušavali. A čuli smo i od njih samih da je ne Srbija, već Evropa, umrla u Prištini.





KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju
#treći #novembar #Separatisti #Izbori #Izdaja #Kosovo #Metohija #kmnovine

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.