Toplana tehnički spremna za početak grejne sezone

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Sep.2015, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toplana tehnički spremna za početak grejne sezone

Sistem daljinskog grejanja Gradske toplane je tehnički spreman za početak grejne sezone. U toku su završni radovi na novom toplotnom izvoru, toplani Jug, koja bi trebalo da bude puštena u pogon za dve nedelje.

Iz Toplane su saopštili da će od prvog do desetog oktobra biti obavljene tople i hladne probe, a ukoliko bude bilo potrebe, grejna sezona će početi i pre 15. oktobra, kada je zvanični start.

Toplana upozorava korisnike da u narednim danima obrate >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << pažnju na grejne instalacije u stanovima i da svako curenje odmah prijave pozivnom centru Toplane na broj 0800 200 018 ili 018 42 39 188

Gradska toplana obaveštava korisnike daljinskog grejanja da su u toku poslednje pripreme pred početak grejne sezone. Poslednja faza priprema podrazumeva i punjenje unutrašnjih grejnih instalacija.

Toplana obaveštava Skupštine stanara koje nisu zaključile Ugovor o održavanju unutrašnjih grejnih instalacija sa Toplanom, da preduzmu mere u pripremi svojih instalacija za grejnu sezonu ili da u što kraćem roku kontaktiraju Toplanu radi potpisivanja ugovora.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.