Toplana Niš: Grejanje i posle 15. aprila

Izvor: JužneVesti.com, 14.Apr.2021, 17:04

Toplana Niš: Grejanje i posle 15. aprila

Iako grejna sezona traje do 15. aprila, iz Gradske toplane Niš saopštavaju da će radijatori onima koji su priključeni na daljinsko grejanje biti topli i posle tog datuma, jer metereolozi najavljuju za naredne dane niže spoljne temperature.

Kažu da će nastaviti sa proizvodnjom i isporukom toplotne energije dok ne bude toplije.

Proizvodnja i isporuka toplotne energije će trajati do porasta spoljne temperature vazduha, o čemu ćete biti naknadno obavešteni, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i ne duže od 3. maja kada je i zvaničan završetak grejne sezone - saopštili su iz Toplane.

Napominju da svaka stambena zajednica na teritoriji grada Niša može, na pisani zahtev, zatražiti od Toplane prestanak isporuke toplotne energije posle 15. aprila, bez obzira na spoljne vremenske prilike.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Grejanje u Nišu i nakon 15. aprila - najduže do 3. maja

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Apr.2021

JKP „Gradska toplana” Niš će nastaviti sa proizvodnjom i isporukom toplotne energije i nakon 15. aprila. Proizvodnja i isporuka toplotne energije će trajati do porasta spoljne temperature vazduha, o čemu će javnost biti naknadno obaveštena, i ne duže od 3. maja kada je i zvaničan završetak...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.