Tokom vikenda u policiji se treznilo osam vozača

Izvor: juGmedia, 27.Okt.2014, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tokom vikenda u policiji se treznilo osam vozača

NIŠ – Tokom vikenda zbog vožnje pod dejstvom alkohola policija je iz saobraćaja isključila 31 vozača, a osam vozača je zadržano u trajanju do 12 sati.

Zbog prekoračenja dozvoljene brzine kretanja u dane vikenda ukupno je sankcionisano 44 vozača. Zbog prekršaja iz oblasti Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima sankcionisano je 220 vozača.

Zbog vožnje pod dejstvom alkohola osam osoba je imalo od 1,2 do 1,72 promila alkohola u krvi.

Policijska uprava >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u Nišu apeluje na sve učesnike u saobraćaju da se pridržavaju saobraćajnih propisa i obaveštava da će u narednom periodu biti vršene pojačane kontrole alkoholisanosti vozača, brzinu kretanja i propuštanje pešaka na obeleženim pešačkim prelazima.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Za vikend “uhvaćen” 31 pijani vozač

Izvor: JužneVesti.com, 27.Okt.2014

Zbog vožnje pod dejstvom alkohola niški saobraćajci su ovog vikenda iz saobraćaja isključili 31 vozača, a osam njih zadržano na trežnjenju do 12 sati...Kod osam vozača je izmereno od 1,2 do 1,72 promila alkohola u krvi...Zbog prekoračenja brzine sankcionisano je 44 vozača, a ukupno 220 vozača...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.