Teško povređeno šest radnika u Grdeličkoj klisuri

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Jun.2016, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško povređeno šest radnika u Grdeličkoj klisuri

U saobraćajnoj nezgodi teško je povređeno šestoro Leskovčana. Lekari se bore za život jednog od njih, izveštava portal Jugmedia.

Nesreća se dogodila oko 13,20 časova na magistralnom putu kod sela Palojce, koji ide od Sarajevskog mosta prema motelu Predejane.

Povređeni su: Slobodan Stamneković (61) iz Leskovca, radnik Telekoma u Leskovcu,  Dragan Savić (51) iz Kruševca, Milan Milovanović (27), iz Kruševca, Zoran Ristović (47) iz Beograda, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << ali i češki državljanin i vozač kombija Kovači Jakup (1982).

„Troje je teško povređeno, a troje lakše. U toku su snimanja, na licu mesta su lekari svih specijalnosti. Uskoro ćeno znati pravo stanje pacijenata“, rekao je kratko Milan Stojković, načelnik Službe za urgentnu medicinu Opšte bolnice u Leskovcu.

Prema saznanjima Jugmedie, jedan pacijent je u kritičnom stanju i on će najverovatnije biti upućen u Klinički centar u Nišu.

Do tragedije je došlo kada se sudario kombi kojim su se prevozili radnici Pošte i vozač motora.

Ta deonica puta je trenutno zatvorena za saobraćaj.

M. Ivanović

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.