Telo starice plutalo Nišavom

Izvor: juGmedia, 12.Mar.2016, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telo starice plutalo Nišavom

NIŠ -Telo starije žene koje pluta Nišavom izazvalo je uznemirenje većeg broja Nišlija koji su jutros šetali pored reke na potezu od centra grada ka Medoševačkom mostu.

U Hitnoj pomoći potvrdili su za Jugmediu da su u 7.30 primili prvi poziv o utapanju ženske osobe od lica koja se tog časa nalazilo kod zgrade nekadašnjeg grčkog konzultata, a da su potom dobili još nekoliko poziva sa različitih lokacija.

„Ekipa hitne pomoći intervenisala je kod Medoševačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << mosta, ali jedino što je mogla da učini je da konstatuje smrt starije žene“, rekli su dužerni u Hitnoj pomoći.

U niškoj policiji kažu da je na osnovu izjava očevidaca ustanoviljeno da je žena, stara 88 godina, izvršila samoubistvo ušavši u Nišavu sa šetališta na Keju Mike Paligorića.

„Nema sumnjivih okolnosti, radi se o ličnom činu, tako da neće biti radjena obudukcija“, rekli su u policiji.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.