Svrljižanin uhapšen zbog marihuane

Izvor: JUGpress.com, 24.Jan.2018, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svrljižanin uhapšen zbog marihuane

NIŠ

Pripadnici Ministrastva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su S. S. (1991) iz Svrljiga, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično

delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u džepu jakne osumnjičenog pronašla dva paketića sa 305 grama marihuane, a prilikom pretresa njegove kuće još pet paketića sa oko 30 grama, paketić sa 3,8 grama materije nalik na amfetamin i vagicu za precizno merenje sa tragovima >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << droge. Sumnja se da je pronađena droga bila namenjena prodaji.

Po nalogu tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i uz, krivičnu prijavu, biće sproveden tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.