Svrljiški parlament dobio novog predsednika

Izvor: JužneVesti.com, 30.Mar.2018, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svrljiški parlament dobio novog predsednika

Nakon ostavke dosadašnjeg predsednika Skupštine Nebojše Antonijevića koju je, kako je rekao, podneo iz ličnih razoga, skupštinska većina je za novog predsednika izabrala Igora Davidovića, predsednika Opštinskog odbora Ujedinjene seljačke stranke.

Antonijević, koji je ovu funkciju obavljao od 2014. godine, odluku o ostavci saopštio na samom početku današnje sednice lokalne Skupštine, a kao jedini kandidat, na predlog vladajuće većine koju čine Ujedinjena seljačka >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << stranka i koalicija oko SNS-a, izabran je upravo Davidović.

Novi predsednik Skupštine bio je dugogodišnji direktor Javnog komunalno-stambenog preduzeća "Svrljig", gde je septembra prošle godine podneo ostavku, a samo nedelju dana kasnije imenovan je za pomoćnika predednice Opštine.

I na tu funkciju početkom februara Davidović je podneo ostavku.

Davidović je rođen 1977. godine u Nišu, završio je Višu ekonomsku školu u Leskovcu i Fakultet za poslovno-industrijski menadžment.

Podsetimo, Igor Davidović na mesto direktora svrljiškog Komunalca je postavljen juna 2010. godine kao kadar DSS-a. Tu partiju napustio je marta 2012. godine, da bi potom prešao u vladajuću Ujedinjenu seljačku stranku, gde ubrzo, već juna iste godine postaje predsednik Opštinskog odbora USS-a. Ostavku na mesto direktora podneo je septembra prošle godine, a nedelju dana kasnije imenovan je za pomoćnika predsednice Opštine Svrljig.

Na njegov privatni automobil koji je bio parkiran ispred porodične kuće, aprila prošle godine nepoznate osobe ispalile su 3 metka iz automobila u pokretu, a počinioci i motiv, bar zvanično, još su nepoznati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.