Svi putni pravci u opštini Vlasotince prohodni

Izvor: JUGpress.com, 18.Dec.2018, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi putni pravci u opštini Vlasotince prohodni

VLASOTINCE

Svi putni pravci na području opštine Vlasotince su prohodni, kažu nadležni.

Dodaju da nema posebno kritičnih deonica i da mehanizacija radi od juče na čišćenju puteva.

Juče su čišćeni putni pravci od Vlasotinca prema Gornjoj i Donjoj Lopušnji do mahale Kokarci, zatim premaDadincu, pravac Kukavica – Ladovica – Prilepac – Gložane, takođe  i pravac Sredor, Lipovic, Donji i Gornji Dejan,Zlatićevo, Jakovljevo i Tegošnica, a čišćeni >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << su i putni pravci koji senaslanjaju na državni put prvog B reda 39 Vlasotince – Leskovac premaKonopnici, Batulovcu i Stajkovcu.

Danas se radilo u pravcu prema Sredoru, Komarici, Gornjoj i Donjoj Lomnici i Crnoj Bari.

Jedan kamion posipao je  i rizlu po gradskim ulicama, traktor je otišao u pravcu Donje Lopušnje, Ravne Gore i Samarnice  a grejder prema Tegošnici i Dobrovišu.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.