Izvor: juGmedia, 06.Jul.2015, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečano otvaranje mosta na vlasotinački način (VIDEO)

VLASOTINCE – Žitelji Vlasotinca i okoline poznati su po vedrom duhu i smislu za humor a to su dokazali i pre neki dan kada su organizovali „svečano otvaranje mosta preko Kozaračke reke u Dadincu“.

Most je zapravo primitivan prelaz koji omogućava pristup do kupališta ali kako je postala moda u Srbiji da se otvaraju liftovi i toaleti tako su i Vlasotinčani ovaj događaj „uveličali“.

>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<

Glavni akter je Đorđe Rančić iz Dadinca koji po ugledu na političare preseca vrpcu. Tome predhodi obavezna pogača koju umesto u so umače u salatu…

Okupljeni građani su nestrpljivi jer pečeno prase iz pozadine podstiče apetiti i po najvećoj vrućini.

„Meštani samo napravili most pa je to bila prilika i da se svi okupimo i ovekovečimo ovaj trenutak, prenosi nam utiske jedan od aktera.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Svečano otvaranje mosta na vlasotinački način

Izvor: JuznaSrbija.info, 07.Jul.2015, 10:10

Okupljeni građani su nestrpljivi, jer pečeno prase iz pozadine podstiče apetit i po najvećoj vrućini...Žitelji Vlasotinca i okoline poznati su po vedrom duhu i smislu za humor, a to su dokazali i pre neki dan kada su organizovali „svečano otvaranje mosta preko Kozaračke reke u Dadincu“...Most...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.