Sutra besplatni preventivni pregledi i u Nišu

Izvor: JUGpress.com, 24.Dec.2017, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra besplatni preventivni pregledi i u Nišu

NIŠ

 Po preporuci Ministarstva zdravlja Republike Srbije u Domu zdravlja i u Kliničkom centru u Nišu, sutra, 24. decembra ponovo će biti organizovani i besplatni preventivni pregledi.

 Ovo je četvrta akcija po redu koju sprovodi Ministarstvo zdravlja,a namenjena je svim građanima, bez obzira da li imaju zdravstveno osiguranje.

U Domu zdravlja Niš preventivne zdravstvene preglede građani će moći da obave od 08:00 do 16:00 časova u prostorijama Službe >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za radiološku dijagnostiku i Službe za laboratorijsku dijagnostiku koje se nalaze na prvom spratu Doma zdravlja Niš.

        Akcija se oganizuje bez zakazivanja i bez obzira na status zdravstvenog osiguranja.

        Sve zainteresovane osobe, imaće priliku da urade ultrazvučni pregled abdomena u prostorijama Službe za radiološku dijagnostiku I lipidni status (trigliceridi i holesterol HDL i LDL) u prostorijama Službe za laboratorijsku dijagnostiku.

       Nakon obavljenog pregleda svaki pacijent dobiće izveštaj o zdravstvenom stanju, a oni kod kojih rezultati odstupaju od normalnih vrednosti biće upućeni na dalje dijagnostičke procedure i lečenje, objasnili su na konferenciji za novinare organizovanoj u niškom Domu zdravlja pomoćnik direktora  Doma zdravlja Niš prim.dr Radovan Mihajlović sa saradnicima i zamenik direktora Kliničkog centra Niš doc.dr Vladan Ćosić

U Kliničkom centru, na Klinici za očne bolesti, obavljaće se oftalmološki pregledi.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.