Izvor: JUGpress.com, 03.Sep.2019, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Surdulički Radnik dobro pazario

SURDULICA

Kraj prelaznog roka u Surdulici obeležiće dolazak šestorice igrača čime će Radnik zaokružiti spisak momaka na koje će moći da računa u narednoj sezoni i ovim se pojačao u svim segmetima i na ključnim pozicijama.

Prvo pojačanje Aleksandar Stanisavljević(21), bivši štoper sofijske Slavije, jedno je od zvučnijih pojačanja u zadnjem redu. Prošao je omladinsku školu CSK Moskva, a u nekoliko generacija igrao za mlađe selekcije reprezentacije Srbije. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Drugo pojačanje, kada je u pitanju odbrana je štoper Žarko Marković(32), internacionalac koji je karijeru gradio u Rumuniji i Kazahstanu.

Treće pojačanje Surduličana je u delu ofanzive. Tu poziciju pojačaće svojim dolaskom Nemanja Tomić,(31) bivši fudbaler Partrizana, koji je na početku ove sezone bio u niškom Radničkom.

Po prvi put do sada Radnik medju redove prvotimaca na poziciji špica dovodi i zvučno pojačanje iz Ukrajine. Iternacionalac Jevgen Pavlov (28), u Surdulicu dolazi sa Kipra, a igračkog staža nakupio se i u Mađarskoj. Reprezentativac mlađih selekcija Ukrajine u Srbiji je jednu polusezonu proveo u lučanskoj Mladosti, a 2013. godine je kao atraktivni mladi ukrajinski golgeter svojim visinom od 1,93 cm. bio na korak oblačenja dresa Partizana.

Poslednje, peto ime na koje će Radnik računati u narednom periodu je golman Nikola Vujanac(28). U Srbiji je branio mrežu vranjskog Dinama, a više godina u makedonskim klubovima Sileksu, Akademiji Pandev i Belasici.

Pored igrača koji će biti u konkurenciji za stalne postave Radnika u ovoj sezoni, u Surdulicu stiže i još jednan mladi potencijal. Veljko Đorđević(18), mladi odbrambeni igrač dolazi iz Čukaričkog. Prošao je omladinsku školu ovog beogradskog kluba, reprezentativac naše države u mladjim selkcijama, prosleđen je na pozajmicu FK Vlasina.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Tim Radnika kompletan: Stigla ŠESTORKA za kraj prelaznog roka

Izvor: OkRadio.rs, 03.Sep.2019

Kraj prelaznog roka u Surdulici obeležiće dolazak šestorice igrača čime će Radnik zaokružiti spisak momaka na koje će moći da računa u narednoj sezoni i ovim se pojačava u svim segmetima i na ključnim pozicijama. Prvo pojačanje Aleksandar Stanisavljević (21), bivši štoper sofijske Slavije,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.