Stigla evropska pomoć izbeglicama u Preševu

Izvor: juGmedia, 22.Sep.2015, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigla evropska pomoć izbeglicama u Preševu

PREŠEVO– Prihvatnom centru za izbeglice i migrante u Preševu danas je dostavljeno 900 ćebadi, 700 kompleta posteljina i 350 jastuka, u okviru paketa pomoći vrednog blizu 240.000 evra iz Evropska unija i Vlada Švajcarske.

Isti donatori su preko razvojnog programa Evropski PROGRES prošle nedelje centru isporučili deset mrežastih kontejnera, rezervoar za vodu i 15 mobilnih toaleta.

Potrebe su sa identifikovane u saradnji sa Ministarstvom rada, zapošljavanja, boračkih >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i socijalnih pitanja i Komesarijatom za izbeglice.

U okviru istog paketa pomoći, Evropska unija i Vlada Švajcarske su preko Evropskog PROGRESa obezbedile sredstva za nabavku kamiona za prikupljanje i odlaganje smeća, čijom će isporukom lokalno komunalno preduzeće moći kvalitetnije da održava čistoću u Centru za izbeglice ali i da zadrži zadovoljavajući nivo čistoće u gradu.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Stigla evropska pomoć izbeglicama u Preševu

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Sep.2015

Prihvatnom centru za izbeglice i migrante u Preševu danas je dostavljeno 900 ćebadi, 700 kompleta posteljina i 350 jastuka, u okviru paketa pomoći vrednog blizu 240.000 evra iz Evropska unija i Vlada Švajcarske...Isti donatori su preko razvojnog programa Evropski PROGRES prošle nedelje centru isporučili...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.