Starica pronađena mrtva u svojoj kući

Izvor: JužneVesti.com, 03.Mar.2015, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starica pronađena mrtva u svojoj kući

Telo M. J. (82) pronađeno je jutros u njenoj kući u Pastirskoj ulici kod stadiona Fudbalskog kluba Svrljig. Zbog vidljivih povreda naložena je obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Telo starice, kako nezvanično saznaju Južne vesti, pronašao je rođak koji je redovno obilazio jer je živela sama.

S obzirom da postoje vidljivi tragovi povreda na vratu i u predelu usana, naložena je obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti – kaže za Južne vesti Vladimir Stanojević, portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Uviđaj je u toku i uskoro se očekuje više informacija.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Muškarac ubio staricu u Svrljigu

Izvor: Blic, 03.Mar.2015

Policija je uhapsila M.M. iz okoline Svrljiga zbog sumnje da je ubio staricu M. J. (82) iz Svrljiga, saznaje “Blic”...Telo nesrećne žene pronađeno je jutros u njenoj kući u Pastirskoj ulici nakon čega je naložena obdukcija zbog vidljivih povreda na vratu i usnama...Ubijena žena je živela...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.