Izvor: JUGpress.com, 18.Jan.2021, 13:53

Stari Vrežinski most biće srušen, gradiće se novi

NIŠ

Most u niškom naselju Donja Vrežina neće biti rekonstruisan već će biti uklonjen i izgrađen novi, kazala je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski nakon što je krajem proteklog vikenda zajedno sa Goranom Puzovićem, direktorom JVP “Srbijavode” obišla plavljena mesta pored Nišave.

 “Grad je u budžetu za 2021.godinu predvideo 80 miliona za njegovo rušenje kao i za pripremu dokumentacije za njegovu izgradnju. Ako planiramo toliko para za njegovo rušenje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << moramo da planiramo toliko para za  njegovo podizanje. Most je jako važan jer povezuje dva dela grada i veoma je frekventan. Zato tražimo nove mogućnosti za finansiranje njegovog rušenja kako bi grad novac uložio u njegovu izgradnju“, kazala je gradonačelnica Dragana Sotirovski.

                Dodala je da bi novi most trebalo da se izgradi tokom sledeće godine.

                  To je potvrdio i Puzović naglašavajući da sadašnji most predstavlja prepreku za nesmetani tok vode.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.