Izvor: JUGpress.com, 09.Mar.2024, 23:56

Stanković drugi na međunarodnom karate turniru u Švedskoj

NIŠ

Nišlija Andrija Stanković zauzeo je drugo mesto u Kristianstadu gde je održan Mmeđunarodni karate turnir “SWEDISH KARATE OPEN 2024 “.

Na turniru je učestvovalo oko 500 takmičara iz 12 zemalja.

“Nakon pet teških mečeva zauzeo sam drugo mesto u kategoriji seniora u katama pojedinačno. U finalnom meču sam izgubio tesnim rezultatom 3:2 od domaćeg takmičara. Ovo je jedna od važniijh medalja za moj klub i mene jer u kontinuitetu godinama unazad pokazujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << dobar karate kako na domaćoj tako i na međunarodnoj sceni”, kaže Stanković.

Dodaje da su u kalendaru aktivnosti aprila meseca veliki međunarodni turniri u Makedoniji i Bugarskoj, kao i  Prvenstvo Srbije za seniore.

Stanković je ćlan Karate kluba Elid iz Niša. (kraj) LJS/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.