Srpska liga „Istok“ – mrka kapa!

Izvor: juGmedia, 24.Sep.2018, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska liga „Istok“ – mrka kapa!

U dva odigrana kola, u sredu i tokom vikenda, klubovi sa područja Jablaničkog okruga zabeležili su samo jednu pobedu i to Jedinstvo iz Bošnjaca na svom terenu protiv ekipe Radana iz Lebana. 1:0 golom Stojanovića u 54.minutu.

U sredu je Moravac Orion na svom terenu, posle vođstva od 1:0 i gola Palurovića u 62.minutu ispustio pobedu  protiv nekadašnjeg prvoligaša, Radničkog iz Pirota, kada je Đokić,  u sudijskoj nadoknadi postigao izjednačujući pogodak. U nedelju, Moravac >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Orion je na gostovanju ekipi Budućnosti u Popovcu, poražen sa ubedljivih 3:1 iako bi se, prema prikazanoj igri, moglo reći da je Moravac zaslužio bar bod. Stralac za Moravac, kao i protiv Radničkog bio je Palurović.

Valja istaći da je i na ovoj utakmici primljen pogodak u samom finišu meča jer je treći pogodak Budućnosti postignut u poslednjem minutu utakmice.

Radan iz Lebana, kao i GFK Dubočica posrću  iz kola u kolo.

Dubočica je poražena u obe utakmice. Od Jagodine Tabane, na svom terenu 2:0 i od Rtnja u Boljevcu 1:0. Ekipa koja je superiorno završila takmičenje u Zoni Jug u prošloj sezoni izgleda nema dovoljno kvaliteta za neke ozbiljnije nastupe u Srpskoj ligi.

Radan je, u Lebanu, odigrao nerešeno sa Radničkim iz Svilajnca 1:1 i u komšijskom derbiju poražen od ekipe Jedinstva 1:0.

Prema informaciji iz pouzdanih izvora, u Jedinstvu (B) u sredu su , posle utakmice sa ekipom SFS Borca u Paraćinu, grmeli na sudije, tvrdeći da je sudija Petković iz Negotina dosudio nepostojeći kazneni udarac za domaću ekipu i tako direktno uticao na konačan ishod utakmice.

Na tabeli Srpske lige „Istok“ Jedinstvo se nalazi na 7. mestu sa 12 osvojenih bodova, Moravac Orion je 8. sa 11, dok su Radan i GFK Dubočica 16. i 17. sa po 4 boda.

Sledećeg vikenda Radan gostuje u Paraćinu kod SFS Borca, Jedinstvo će na noge ekipi OFK Niš, Dubočica ide u Varvarin ekipi Temnića a Moravac će u Mrštanu ugostiti Jedinstvo iz Paraćina.

Imaju li klubovi snage da zabeleže bolje rezultate?!

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.