Smotra dečjih folklornih ansambala u Sokobanji

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Apr.2024, 12:09

Smotra dečjih folklornih ansambala u Sokobanji

U organizaciji Kulturno-umetničkog društva „Soko“ Sokobanja, u saradnji sa Kulturnim centrom Sokobanja, 20. aprila biće održana Smotra dečjih folklornih ansambala Srbije.
Ova manifestacija okuplja ansamble iz Zaječarskog, Borskog i Nišavskog okruga, u okviru Centralnog Saveza amatera u kulturi Srbije.
Smotra će se održati u Sokobanji, kao deo već poznatog festivala DENs koji se dugi niz godina organizuje u Gradskovu kod Zaječara. Od pre dve godine, deo festivala, koji obuhvata korografisani folklorni program, premešten je u Sokobanju.
Ovaj događaj takođe predstavlja polufinale republičkog takmičenja, gde će pobednici imati priliku da se takmiče na finalu koje će se održati...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.