Smena zamenika gradonačelnika Niša

Izvor: JUGpress.com, 23.Feb.2018, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smena zamenika gradonačelnika Niša

NIŠ

 Miloš Banđur, po  svoj prilici više neće obavljati funkciju zamenika gradonačelnika Niša. Tu funkciju će ubuduće obavljati neko iz SPS-a.

“  Ovde se radi o unutarkoalicionim dogovorima I preraspodeli funkcija na nivou okruga I grada. Aleksandar Cvetković iz SPS-a više nije načelnik Nišavskog upravnog okruga. Na predlog SNS-a funkciju načelnika okruga obavlja Dragana Sotirovski. U ovim preraspodelama neke funkcije sada će pripasti SPS-u, koalicionom partneru >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Srpske napredne stranke”  potvrdio je JUGpressu poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Zvezdan Milovanović.

Kako kaže Zvezdan Milovanović ovo nije definitivno, još uvek je u fazi dogovora.

U Gradskom odboru SPSa kažu da su  dobili zahtev od poverenika niškog SNS-a Zvezdana Milovanovića da SPS da predlog za zamenika gradonačelnika Niša.

 Niški socijalisti za ovo mesto predlažu kandidata  Darka Nikolića,odbornika u Skupštini grada Niša,  mada o tome zvanični stav treba da zauzme I da saglasnost  Socijalistička partija Srbij.  U ponedeljak će se o tome  razgovarati sa predsednikom Izvršnog odbora I predsednikom kadrovske komisije SPS-aVladanom Zagrađaninom.

Darko Nikolić u Skuštini Grada obavlja i funkciju predsednika Komisije za socijalna pitanja.

Miloš Banđur  funkciji zamenika obavlja od poslednjih lokalnih izbora. Od jula 2012. do jula 2016.  je bio većnik za komunalne delatnosti.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.