Izvor: JUGpress.com, 16.Jun.2019, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slaviša Božić novi trener “Radnika”

SURDULICA

Prozivkom igrača i predstavljanjem novog šefa stručnog štaba, Radnik je sinoć zvanično započeo prvi radni dan nove sezone.

Prozivci je prisustvovalo kompletno rukovodstvo kluba, a dobrodošlicu igračima poželeo je najpre prvi čovek Radnika, Stanislav Tončev, nakratko se za osvrćući na minulu sezonu:

– Ispunio je Radnik sve ciljeve u prošloj sezoni, prvi je bio opstanak a drugi stabilizacija kluba kroz ugovore na duži period. Velika stvar >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je da iz ovako male sredine imamo jedini u Super ligi reprezentativca u A reprezentaciji, golmana Vasiljevića, i jedan smo od četiri kluba koji daju  igrače na završnom turniru u Trstu U21-reprezentacije, mislim na našeg Zlatanovića. Verujem da će to biti podsticaj za sve mlade igrače Radnika u budućem periodu. Želim da se svima zahvalim na fer odnosu i poštovanju prema klubu i svima nama želim uspeha u periodu pred nama – rekao je prvi čovek Radnika Stanislav Tončev, koji je zatim pozdravio novog šefa struke i ne štedeći reči hvale, ukratko ga predstavio timu:

– Nekad najperspektivniji trener u Srbiji danas je stigao u Surdulicu. Koliko vredi pokazuju rezultati, prvi je bio sa Modričom, dok je sa Borcem iz Banja luke igrao Evropu. U dva navrata je ibio kod nas u Radniku, ostvario je dobre rezultate i red je da se po treći put vrati u naš klub. Ovo mu je i šansa da vrati karijeru u smeru u kakvom je trebala davno da se kreće, a što se tiče naših zajedničkih ambicija, Božičić mi je rekao:”Sa mnom ćete igrati fudbal, ili ćete biti peti ili ćemo se rastati”. Volim da rizikujem i eto Božičića na našoj klupi”- rekao je Tončev.

– Čast mi je što sam po treći put pozvan da budem trener Radnika. Ovo je mnogo veća obaveza za mene jer je klub u višem rangu. Po dolasku ovde vidim jedan novi Radnik, veoma je velika razlika i ovo zaista pokazuje zbog čega je Radnik stabilan superligaš već duže vreme i izbacuje sjajne mlade igrače. Malo je klubova koji to danas rade. Nadam se na ćemo nastaviti tim putem, pa čak i da podignemo lestvicu na viši nivo – rekao je u obraćanju Slaviša Božičić, novoustoličeni šef stručnog štaba surduličkog superligaša Radnika.

Ko je Slaviša Božičić ?

Rođeni Zemunac trenersku karijeru započeo je u Milicionaru, uspešno vodio Bežaniju, beogradski Sinđelić, Borac iz Banja Luke i Modriču s kojom je osvojio i titulu prvaka Premijer lige BiH, dok je sa omladinskom selekijom Crvene Zvezde osvojio šampionsku titulu u sezoni 2003/04.

Inostranog trenerskog staža stekao je u Jamajci u tamošnjem premijerligašu Montego Bay Unitedu.

Božičić je ulogu šefa struke Surduličana preuzeo od prvog dana pete sezone Radnika u Super ligi, a sa novim trenerom, stručni štab Surduličana pojačao je i Dejan Arsov koji je na poziciji pomoćnog trenera kratko bio i prošle godine.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.