Skupšina Leskovca s jednom tačkom dnevnog reda

Izvor: juGmedia, 07.Maj.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupšina Leskovca s jednom tačkom dnevnog reda

Iako se na dnevnom redu Skupštine grada Leskovca našla samo jedna tačka – otuđenje zemljišta u korist fabrike u izgradnji „Aptiv Pakard“, više je nego izvesno da će se sednica odužiti budući da se već sat i po raspravlja o zapisniku sa prethodne sednice.

Primedbe iznose članovi opozicije, za sada samo iz „Za Leskovac zajedno“, koji su žalili da su im oštećene stranačke prostorije, zatim, da >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << imaju problema na poslu oko prisustva sednicima, da se u zapisniku izostavljaju važni delovi njihovih diskusija i tako dalje.

Šef opozicione pomenute stranke Nebojša Cakić ponovo je govorio o PWW-u i skladištenju opasnog otpada, povezujući to sa zahtevom da je ovo komunalno preduzeće tražilo odobrenje za iskopavanje još 4 kasete.

On je ovoga puta otišao dalje tvrdeći da će se tu najverovatnije skladištiti otrovni otpad i iz inostranstva. Pri tom nije izneo ni jedan dokaz.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović saopštio je s tim u vezi da je juče održan sastanak sa nadležnima iz PWW o novom, 4. Po redu aneksu ugovora koju upravo, između ostalog, daje veće pravo nadzora na regionalnoj deponiji kod Leskovca.

Pošto su se opozicionari žalili na dobacivanja iz odborničkih klupa, Cvetanović je zamolio da se ne reaguje „čak ni mimikom“ dok govore opozicionari.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolike će biti plate u Aptiv Pakardu?

Izvor: juGmedia, 07.Maj.2018

Posle jednoipočasovne rasprave, odbornici Skupštine grada Leskovca usvojili su danas odluku o besplatnom ustupanju skoro 6 hektara zemljišta kompaniji „Aptiv Pakard“ s jednim glasom protiv i jednim uzdražanim, ali uz mnogo primedi i različitih računica o budućim platama Leskovčana u tom preduzeću...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.