Šiptari drsko provociraju pred zgradom opštine Zvečan

Izvor: KMnovine.com, 30.Maj.2023, 13:06

Šiptari drsko provociraju pred zgradom opštine Zvečan

Šiptari drsko provociraju pred zgradom opštine Zvečan Šiptarski ekstremista fotografisao se ispred zgrade opštine Zvečan pokazujući nacionalistički simbol Albanaca.



Na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj se vidi šiptarski nacionalista ispred zgrade opštine Zvečan.
On se tu fotografisao rukama pokazujući nacionalistički simbol Albanaca, zagovornika "etničke Albanije", što predstavlja otvorenu i direktnu provokaciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << U trenutku krize koja vlada, ovakav gest je istaknuto glup. Naročito jer je to učinio ispred uniformisanog tzv. "kosovkog policajca" koji su okupirali zgradu a da na ovaj nepromišljen gest nisu reagovali.





Treba napomenuti da događaje prati veliki broj albanskih novinara koji do sada nisu imali problem sa Srbima koji protestuju. Ovakve stvari mogu značajno da pogoršaju atmosferu.


* * *

Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 




Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.