Šenlučio na svadbenom veselju

Izvor: juGmedia, 16.Sep.2013, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šenlučio na svadbenom veselju

NIŠ – Niška policija uhapsila je Aleksandra M.(19) iz Niša i donela mu rešenje o zadržavanju do 48 sati, zbog sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičeni je juče u prepodnevnim satima u selu Pukovac na veselju ispalio nekoliko hitaca iz pištolja za čije držanje nije imao odobrenje nadležne uprave. Tom priliom lake telesne povrede zadobila je G.M. iz Pukovca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
Nakon isteka mere zadržavanja osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji radi saslušanja.

Policija je podnela i krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, protiv maloletnog sedamnaestogodišnjaka iz okoline Doljevca, kod koga je pronađen pištolj za čije držanje nije imao odobrenje nadležne Uprave.

(Kraj)ena

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Prodao devojku za hiljadu evra

Izvor: juGmedia, 16.Sep.2013

NIŠ/ALEKSINAC  - Zbog sumnje da je izvršio krivična dela trgovina ljudima niška policija uhapsila je Šekija M.(21) iz Aleksinca I donela mu rešenje o zadržavanju do 48 sati...Osumnjičeni je tokom 2012.godine, uz pretnju prinudio oštećnu iz Niša da stupi u vanbračnu zajednicu sa licem...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.