Izvor: JUGpress.com, 10.Mar.2021, 18:42

Šenaestogodišnjaci krali automobile u Vlasotincu

VLASOTINCE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vlasotincu rasvetlili su dva neovlašćena korišćenja tuđeg vozila i identifikovali osumnjičene za izvršenje ovih krivičnih dela.

Sumnja se da su dvojica šesnaestogodišnjaka u večernjim časovima, 21. januara, ušli u parkirani „pasat“ i startovali ga, uz pomoć ključa koji se nalazio u bravi, a zatim se odvezli. Oni su potom , kako se sumnja, izazvali saobraćajnu nezgodu u kojoj su oštetili vozilo, a >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << onda ga vratili ispred kuće oštećenog.

Takođe, sumnja se da su oni i još jedan šesnaestogodišnjak u večernjim časovima, 26. februara, ušli u parkirani „opel-astra“ i startovali ga, uz pomoć ključa koji se nalazio u bravi, odvezli se do jednog mesta u blizini, a zatim vratili vozilo.

Protiv njih će biti podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.