Sanacijom atarskog puta povezana dva prokupačka sela

Izvor: JužneVesti.com, 30.Nov.2016, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanacijom atarskog puta povezana dva prokupačka sela

Sanacijom atarskog puta dužine oko 2 kilometra koji će za nekoliko dana spojiti prokupačka sela Mađare i Prekopuce, biće rešen dugogodišnji problem meštana ovih sela, ali i poljoprivrednika koji će lakše dolaziti do svojih njiva.

Meštani Mađara kažu da će im ovaj put značajno olakšati poljoprivredne poslove, ali i da će lakše i brže stizati do susednog sela.

Ovde je ranije postojao put koji je bio neupotrebljiv i neprohodan. Žitelji su muku mučili >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da poljoprivrednim mašinama dolaze do svojih njiva. Sada će sve biti mnogo lakše – kaže Milomir Stošković, meštanin Mađara.

Radovi koji će trajati nekoliko dana, vredni su 7 miliona dinara i finansiraju se zajedničkim sredstvima Opštine Prokuplje i Ministarstva poljoprivrede.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.