Sanacija klizišta i puta u Vlasotincu

Izvor: juGmedia, 04.Dec.2017, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanacija klizišta i puta u Vlasotincu

Na sanaciji klizišta u selu Donja Lomnica, koje ugrožava stambene i ekonomske objekte, u toku je postavljanje kamena kako bi se sprečilo dalje klizanje tla, saopšteno iz Štaba za vanredne situacije opštine Vlasotince.

Radovi se trenutno izvode i na lokalnom putu Donja Lomnica – Gornja Lomnica – Crna Bara na kome je, zbog velikih oštećenja saobraćaj u prekidu.

Snabdevanje vodom sada je uredno, kažu u JKP Vodovod i dodaju da se ona koristi kao tehnička, a >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << da cisterne i dalje snabdevaju građane pijaćom vodom.

Zavod za javno zdravlje Leskovac uzorkovao je juče i danas vodu, a nakon sutrašnjeg, trećeg uzorka i urađenih analiza znaće se da li je ona ispravna i za piće.

Vanredna situacija i dalje je na snazi u naseljenim mestima Vlasotince, Šišava, Donja Lomnica, Orašje, Kukavica i Sredor.

(kraj)
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Počela sanacija klizišta u selu kod Vlasotinca

Izvor: JužneVesti.com, 04.Dec.2017

Klizište u selu Donja Lomnica kod Vlasotinca, koje, kako kažu iz Štaba za vanredne situacije, ugrožava okolne objekte, trenutno se sanira. Pored ovoga, radi se i na sanaciji puta Donja Lomnica - Gornja Lomnica - Crna Bara, na kome je saobraćaj u prekidu...Trenutno se, kako navode, postavlja kamen...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.