Izvor: JUGpress.com, 09.Jun.2023, 22:55

Sakupljen novac za operaciju Kristine Premović

MEDVEĐA

Osmogodišnjoj Kristini Premović, rodom iz Tulara kod Medveđe, indikovana je operacija oba oka, koja košta oko 4.000 evra. Nakon nekoliko organizovanih humanitarnih manifestacija, novac za njenu operaciju je sakupljen.

U organizaciji Predškolske ustanove „Mladost“, poslednja humanitarna manifestacija u nizu održana je 24. maja u sali Kulturnog centra. To je ujedno bila i 19. humanitarna manifestacija koju je organizovala ova predškolska ustanova u poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << 20 godina.

Iz Kulturnog centra kažu da Medveđa može da bude ponosna na svoje građane.

„Zahvaljujemo se svima koji su organizovali, učestvovali i pomogli ove humanitarne akcije. Kristini želimo uspešnu operaciju i brzi oporavak“, istakli su iz Kulturnog centra. (kraj) JS/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.