Sajam lova i ribolova od 25. do 29. aprila

Izvor: juGmedia, 11.Apr.2018, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam lova i ribolova od 25. do 29. aprila

Jubilarni 20. po redu Sajam lova i ribolova „Niš 2018“ godine biće u održan u Hali „Čair“ od 25. do 29. aprila.

Cena ulaznice je 150 dinara, za grupne ulaznice (10 i više osoba) cena je 100 dinara, a zadnjeg dana sajma ulaz je besplatan

Na sajmu će se predstaviti oko 50 izlagača iz cele Srbije, a medju njima će biti uvoznici, distributeri, prodavci i proizvodjači opreme za lov, ribolov i boravak u prirodi.

Stalna i tradicionalna >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << prateća manifestacija Sajma je izložba dečijih radova na temu lov, ribolov i boravak u prirodi. Sportski Centar Čair zajedno sa ribolovačkim udruženjem „Nišava“ organizuje izložbu kako bi decu od malih nogu zainteresovali za ove hobije. Najuspešniji dečiji radovi biće nagradjeni prigodnim nagradama.

Ove godine po prvi put je učesnik sajamske manifestacije Srpsko-rusko humanitarni centar, a posetiocima će se predstaviti i gotovo sva lovačka udruženja jugoistočne Srbije.

Otvaranje Sajma je u sredu 25. aprila u 13 sati, a radno vrema za posetioce je od 12 do 19,30 sati, osim u nedelju kada će „Čair“ biti otvoren do 17 časova.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

20.Sajam lova i ribolova „Niš 2018“

Izvor: RadioCity.rs, 11.Apr.2018

Zaljubljenici u lov i ribolov će moći da razgledaju i kupe po specijalnim sajamskim popustima mnogo toga neophodnog za boravak i uživanje u prirodi, na štandovima pedesetak izlagača iz cele Srbije. Među izlagačima će se zateći uvoznici, distributeri ali i proizvođači opreme.. Organizator...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.