Izvor: JUGpress.com, 06.Avg.2020, 17:48

SSP traži od Lončara da smeni direktora leskovačke bolnice

LESKOVAC

Stranka slobode i pravde pozvala je danas ministra zdravlja Zlatibora Lončara da smeni direktora leskovačke Opšte bolnice Nebojšu Dimitrijevića.

“Poštovani gospodine Lončar,

pozivam Vas da hitno razrešite direktora Opšte bolnice Leskovac i člana kriznog štaba u Leskovcu Nebojšu Dimitrijevića imajući u vidu da je presudom Višeg suda u Nišu osuđen na 5 meseci zatvora, godinu dana zabrane obavljanja lekarskog posla i godinu dana >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << zabrane obavljanja funkcije direktora. Kada već Dimitrijević sam nije podneo ostavku,  obaveza ministarstva je da to uradi u najkraćem roku.

Već danima vi lično i Ministarstvo zdravlja, koje je imenovalo Dimitrijevića, ignorišete ovu presudu čime vređate preko 250 lekara u leskovačkoj bolnici koji pošteno rade svoj posao i dodatno urušavate poverenje građana u krizni štab u uslovima pandemije. Ukoliko ne razrešite Dimitrijevića to će značiti ne samo da ste njegov zaštitnik već i da vam zdravlje ljudi u Leskovcu nije važno jer da jeste brigu o njemu nikada ne bi prepustili osuđenom prestupniku”, navodi se u otvorenom pismu SSP.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.