Izvor: JUGpress.com, 18.Maj.2019, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Dubočice superligaši!!

LESKOVAC

Rukometaši „Dubočice 54“ pobedom u poslednjem kolu Super „B“ lige osvojili su prvo mesto na tabeli i time, nakon 19 godina, obezbedili plasman u najviši rang takmičenja. Oni su u Novoj Varoši pobedili ekipu Zlatara 33:38 (14:20). Leskovčani su utakmicu započeli rešeni da pobede, poveli, ali ni domaći nisu želeli da prepuste bodove. U 10. minutu uspeli su da ponovo poravnaju rezultat (5:5). Gosti od tog trenutka kreću silovito, prednost se uvećava, u 27. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << dostiže maksimalnih osam golova razlike (11:19). Na odmor se otišlo sa šest golova razlike (14:20). U drugom poluvremenu rukometaši Dubočice su znalački čuvali prednost koja nije padala na manje od pet golova razlike i veliko slavlje je moglo da počne.

Za „Dubočicu 54“ su igrali: Pešić, Cvetković 4 gola, Pavlović 2, Simić 1, Stanković 3, Nikolić 3, Arsić, Jocić 3, Atanasković 6, Filipović 2, Adamović 5, Matović 6 (igrač utakmice), Gašić, Radivojević 2, Mitrović 1, Radisavljević.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PLS - Radnički pao na penale, Inđija se nada Super ligi!

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2019, 18:25

U polufinalu baraža Radnički je dobio penal lutriju protiv Metalca, danas je "kocka" pala na Inđiju...Fudbaleri Inđije osvojili su prvo mesto u baražu Prve lige Srbije i stekli pravo da se kroz dvomeč sa četrnaestoplasiranim iz Super lige bore za povratak u fudbalsku elitu...Inđija je u finalu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.