Romi u Jelašnici dobijaju vodu

Izvor: juGmedia, 13.Mar.2013, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romi u Jelašnici dobijaju vodu

SURDULICA – Zahvaljujući sredstvima dobijenih posredstvom  Pograma Evropske unije “Progres“, oko 300 romskih domaćinstava u selu Jelašnica do avgusta će dobiti vodu.

Radovi na izgradnji vodovoda u okviru projekta „Unapređenje sistema vodosnabdevanja u romskim naseljima – selo Jelašnica u opštini Surdulica“, vrednog 253.100 evra, počeli su ove nedelje i biće izvođeni u dve faze. Projekat će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << realizovan u saradnji sa Nacionalnim savetom romske nacionalne manjine u Srbiji.

Ovo je samo deo projekta, a ukupno do sada  za unapređenje života u 25 opština južne i jugozapadne Srbije, EU je predvidela nešto više od 14 miliona , Vlada Švajcarske dva i po miliona, dok su opštine učestvovale sa milion evra.

(Kraj) iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelašnica dobija vodu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Mar.2013, 09:48

Više od 300 domaćinstava u romskom naselju u selu Jelašnica kod Surdulice do avgusta ove godine trebalo bi da bude priključeno na novi vodovod.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.