Rock veče na Danima Vranja (Foto i Video)

Izvor: juGmedia, 26.Avg.2015, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rock veče na Danima Vranja (Foto i Video)

VRANJE – Četvrto veče 11. po redu turističko zabavne manifestacije Dani Vranja proteklo je u znaku rock muzike. Na centralnoj bini nastupili su mališani Muzičke škole i grupa Ortodox celts.

Publika je bila oduševljena numerama koje su izveli solisti i hor muzičke škole Stevan Mokranjanac iz Vranja. Mališani koji važe za vranjski „Viva Vox“su izvodili rock muziku i bili svojevrsna uvertira za nastup grupe >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Ortodox celts, na oduševljenje velikog broja Vranjanaca koji su došli da isprate koncert.



Hor muzičke škole 

U okviru dnevnih događaja danas je u centru grada održan javni čas joge,a etno sajam i sajam knjiga u pešačkoj zoni i dalje mame posetioce i kupce.

U okviru manifestacije, sutra će koncert održati muzička zvezda Nataša Bekvalac, dok je subota veče rezervisana za nastup Miroslava Ilića.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DANI VRANJA: CELTSI oduševili Vranjance

Izvor: OkRadio.rs, 27.Avg.2015, 10:44

Sredu je na "Danima Vranja" obeležio nastup grupe "Ortodox Celts". Jedinstveni, i to ne samo u Srbiji, Celtsi spajaju uticaje tradicionalne irske muzike i rokenrola. Na muzičkoj sceni su aktivni od sredine 90-ih godina, izdali su nekoliko studijskih albuma, a nastupali su na festivalima širom...

Nastavak na OkRadio.rs...

Popodne javni čas joge. Večeras “Ortodox Celts”

Izvor: Vranje-online.com, 27.Avg.2015

Pored Sajma knjiga i Etno sajma, koji su i dalje otvoreni na delu šetališta iznad „Direkcije“, danas će u okviru „Dana Vranja“, na Trgu Staniše Stošića biti održan Javni čas joge, u organizaciji Joga Centra iz Vranja. U 20.00 sati, na centralnoj bini nastupiće hor Muzičke škole “Stevan...

Nastavak na Vranje-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.