Rezervat divljine između zgrada

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jul.2015, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rezervat divljine" između zgrada

Iako u "Gorici" kažu da nisu oni krivi što se međublokovsko zelenilo kosi dvaput godišnje, pojedinim Nišlijama to nije naročita uteha s obzirom da se oko pojedinih zgrada nalaze "šume" od korova koje često skrivaju smeće, ali i štetočine.

Nakon pisanja Južnih vesti o meštanima naselja Stevan Sinđelić koji su, nezadovoljni dinamikom kojom ovo javno preduzeće kosi travu, sami očistili svoj kraj od korova, redakciji su se javili čitaoci iz Ulice Pariske komune sa >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << istim problemom.

Na slikama možete da vidite korov koji uopšte nije košen ove godine, a nalazi se iza stambenih zgrada od broja 1 do broja 11. Ovo je sramota, zašto ih plaćamo kad ne rade svoj posao - pita se jedan Nišlija iz ove ulice.

U “Gorici” su, kažu, svesni toga da je nedovoljno uređivati međublokovsko dva puta godišnje, ali navode da to nije njihova krivica, već krivica Grada koji već godinama neće ili ne može da ga uvrsti u redovni program.

Do tada nezadovoljnim Nišlijama preostaje ili da čekaju avgust kada će radnici "Gorice" ponovo kositi, ili da, sledeći primer sugrađana iz naselja Stevan Sinđelić, uzmu kosilice u ruke i sami se pobrinu da zelenilo oko njihovih zgrada više ne liči na džunglu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.