Rešili probleme preduzetnika i osvojili stipendije

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2016, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešili probleme preduzetnika i osvojili stipendije

Svojim rešenjem zadatog poslovnog problema i njegovom prezentacijom pred žirijem, tim studenata Građevinsko-arhitektonskog, Ekonomskog i Mašinskog fakulteta pobedio je na završnom takmičenju "Academic to Business", što je svakom članu donelo po 100.000 dinara.

Pobednički tim predvođen preduzetnikom iz "Studio Kraft dizajna" Milanom Živadinovićem čine Milan Nikolić sa Građevinsko-arhitektonskog, Nemanja Mijalković sa Mašinskog i Aleksandra Đorđević, Dušan Cvetanović >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i Miloš Dimić sa Ekonomskog fakulteta.

Svi su prošli četvorodnevni trening na kom su svoje znanje primenjivali na konkretnim situacijama u biznisu.

Uz trening studenti su imali zadatak da na osnovu trenutnih potreba preduzetnika predlože rešenja sa ciljem unapređenja njihovog poslovanja u oblasti marketinga, optimizacije proizvodnje i inovacija. Za to su imali podršku trenera i preduzetnika, koji su bili i mentori studentskim timovima - kažu organizatori.

Ovo je druga generacija dobitnika "Academic to Business" stipendije - programa koji sprovodi organizacija "Centar za razvoj liderstva" u okviru Programa "Pokreni se za budućnost" uz finansijsku podršku kompanije "Filip Moris".

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.