Rasvetljena serija teških krađa

Izvor: juGmedia, 12.Sep.2016, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasvetljena serija teških krađa

PIROT – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu rasvetlili su seriju teških krađa, izvršenih u više privatnih firmi i jednoj advokatskoj kancelariji u proteklih nedelju dana na području Pirota, saopštila je danas Policijska uprava. U saopštenju se navodi da je zbog postojanja osnova sumnje da je počinio ova krivična dela, policija uhapsila M. Đ. (31) iz Pirota i odredila mu zadržavanje do 48 sati, po odobrenju osnovnog javnog tužioca. Krivična prijava podneta je >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i protiv tridesetrogodišnje žene iz Pirota, zbog sumnje da je učestvovala u izvršenju ovih krivičnih dela. 

M. Đ. i njegova sugrađanka se terete da su obili šest poslovnih prostorija na nekoliko lokacija u Pirotu, iz kojih su uzimali novac, računarsku opremu i druge vredne predmete.

Ukradeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasnicima objekata, kaže se u saopštenju.

Zoran Panić

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.