Raspodeljena sredstva udruženjima građana

Izvor: juGmedia, 27.Feb.2014, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspodeljena sredstva udruženjima građana

VLASOTINCE – Većnici vlasotinačke opštine usvojili su predlog raspodele sredstava po završenom konkursu za sufinansiranje projekata, odnosno programa rada udruženja građana. Na konkurs se javilo 29 udruženja od kojih su četiri odbijena sa obrazloženjem da ne zadovoljavaju kriterijume, a jedno udruženje upućeno je na postupak javnih nabavki s obzirom na to da je reč o projektima u oblasti socijalne zaštite. Za ovu namenu, u opštinskom budžetu opredeljena su četiri miliona dinara, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << a raspoređeno 3,6 miliona. Preostalih 400 000 dinara biće raspoređeno naknadno, na osnovu Odluke o posebnim oblicima podrške. Inače, organizacije su svojim projektima ukupno potraživale 10 miliona dinara.

Članovi Opštinskog veća odlučili su da dodelom sredstava za školsku ekskurziju pomognu petoro učenika romske nacionalnosti sa teritorije vlasotinačke opštine koji pohađaju srednje škole u Vlasotincu I Leskovcu.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.